Wyczesana wieprzowina w SUBWAY®

Wyczesana wieprzowina w SUBWAY®

opublikowano 4 lata temu

Jesienią SUBWAY® zabiera konsumentów na dalekie Południe Stanów Zjednoczonych. Do menu restauracji trafia sandwicz z kruchą wieprzowiną. Pulled Pork to delikatne mięso, poddane procesowi długotrwałego gotowania w niskiej temperaturze. Sandwicz Pulled Pork to oferta limitowana czasowo – będzie dostępny do stycznia 2017 r.

 

q4-2016_poster-a0-pulled-pl

Na jesienno-zimowe miesiące SUBWAY® proponuje pożywnego sandwicza z wieprzowiną gotowaną na wolnym ogniu. Dzięki takiemu sposobowi przygotowania Pulled Pork zyskuje charakterystyczny, pyszny smak, a mięso staje się tak kruche i delikatne, że rozpływa się w ustach. Smak sandwicza wzbogacą świeże warzywa oraz sos BBQ o dymnym aromacie. Pulled Pork dostępny jest jako 15- i 30-cm sandwicz, wrap lub sałatka.

Fani wyczesanej wieprzowiny mogą odwiedzić profil SUBWAY® na Facebooku. Tam, obok informacji na temat nowego sandwicza, pojawią się konkursy, w których będzie można wygrać vouchery na nowy specjał w menu SUBWAY®.