Sphinx zaprasza na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”

W restauracji Sphinx w Centrum Handlowym Batory pojawiły się „Nowości ze smakiem kurek i koperku”. 

W „Nowościach ze smakiem kurek i koperku” znaleźć można sześć dań. Do wyboru są dwie przystawki – jogurtowo-ogórkowy „Chłodnik perski” z rodzynkami, szczypiorkiem i koperkiem oraz „Crostini z kurkami” – kromki pieczywka czosnkowego z kurkami posypane parmezanem. Sphinx proponuje też cztery dania główne: „Stek z kurkami” – stek z argentyńskiego angusa z kurkami, sałatką wegetariańską i frytkami, „Polędwiczkę z kurkami” – grillowane plastry mięsa w towarzystwie kurek w śmietanie i cząstek ziemniaka, „Shoarmę z kurkami” – orientalnie przyprawione mięso serwowane z kurkami w śmietanie, cząstkami ziemniaka lub ryżem curry, surówkami i kultowymi sosami, a także „Dorsza z kurkami” – panierowany filet z nutą limonki i koperku z dodatkiem kurek w śmietanie, z frytkami lub ryżem curry.

 

 

press_Kurki i Koperek_974x686px

 

Oferta obowiązuje do 22 sierpnia br.

Lokalizacja: Poziom 0.